Who changed my settings to japanese language?

First of all - this is japanese, as seen by the Katakana :wink:

Next thing - in which browser are you encountering this issue? @nawthor pinging you too as you had the same issue.

1 Like

Oh, japanese! Fits to the sharp screen… edge on win 10 without any insider versions…

1 Like

fixed!!! Thanks. What was the issue?

We honestly don’t know - @Nawthor had a similar issue and it just disappeared. Might be a bug in the forum software.

2 Likes

Seems like a Heisenbug to me :sweat_smile:

4 Likes

They’re just trying to make you learn a new language :stuck_out_tongue: Japanese can be extremely useful, especially if you’re into electronics or video games, also it has a rich culture :wink:

4 Likes

Just happened to me now. Have to click on the browser refresh button to reset.
IMG_6607IMG_6605

It’s a feature… not a bug :see_no_evil::speak_no_evil:

2 Likes

You are holding (seeing) it wrong …

I found this:

So the Discourse team are aware of the problem, and are probably fixing it soon, if they haven’t already.


Funny that I haven’t seen anyone else getting Finnish. But for me it fixed itself as soon as I left the pages with the problem.

1 Like

Wow! It happend to me also and the font was different. When I logged in, it chaged to English, but the font was still the odd one. Then I logged out, closed and opened the page again and it was fixed back to normal automagically. BTW, I haven’t been able to sign in in my iPhone with Safari for a couple of weeks now. It just says “Unknown error” after entering user and password. Has anyone else encountered the same?

My iPhone/safari works fine.

The issue has now been resolved according to

4 Likes